חזרה לתוצאות החיפוש

השפעת טיפולים ביוכימיים ותרמיים על מרקם, איכות מיקרוביאלית וחיי מדף של תמר לח

להגדלת הטקסט להקטנת הטקסט
  • עבודת מחקר
כותר השפעת טיפולים ביוכימיים ותרמיים על מרקם, איכות מיקרוביאלית וחיי מדף של תמר לח / על ידי איל ורדי.
כותרים נוספים Effect of biochemical and thermal treatments on texture, microbial quality and shelf life of fresh dates / by Eyal Vardy.
השפעת טפולים ביוכימיים ותרמיים על מרקם, אכות מיקרוביאלית וחיי מדף של תמר לח
מקום קשור Rehovot (Israel)-place of publication
מוציא לאור רחובות : [מוציא לאור לא ידוע]
שנה תשס"ב 2001
הערות כולל ביבליוגרפיה.
עבודת גמר (מ.א.)--האוניברסיטה העברית בירושלים, תשס"ב 2001
נוספו שער ותקציר באנגלית.
היקף החומר [4], 71, [5] דפים : איורים (חלקם צבעוניים), דיאגרמות צבעוניות
30 ס"מ.
שפה עברית
מספר מערכת 990036006890205171

תנאי השימוש:

איסור העתקה

יתכן שאסור להעתיק את הפריט ולהשתמש בו עבור פרסום, הפצה, ביצוע פומבי, שידור, העמדה לרשות הציבור באינטרנט או באמצעים אחרים, עשיית יצירה נגזרת של הפריט (למשל, תרגום, שינוי היצירה או עיבודה), בכל צורה ואמצעי, לרבות אלקטרוני או מכני, ללא הסכמה מראש מבעל זכות היוצרים ומבעל האוסף.

לבירור אפשרות שימוש בפריט, יש למלא טופס בקשה לבירור זכויות יוצרים

מידע נוסף: הפריט עשוי להיות כפוף לזכויות יוצרים ו/או לתנאי הסכם.

אם לדעתך נפלה טעות בנתונים המוצגים לעיל או שקיים חשש להפרת זכות יוצרים בפריט, אנא פנה/י אלינו באמצעות טופס בקשה לבירור זכויות יוצרים

תצוגת MARC

יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?