Back to search results

השפעת טיפולים ביוכימיים ותרמיים על מרקם, איכות מיקרוביאלית וחיי מדף של תמר לח

Enlarge text Shrink text
  • Scholarly Article
Title השפעת טיפולים ביוכימיים ותרמיים על מרקם, איכות מיקרוביאלית וחיי מדף של תמר לח / על ידי איל ורדי.
Additional Titles Effect of biochemical and thermal treatments on texture, microbial quality and shelf life of fresh dates / by Eyal Vardy.
השפעת טפולים ביוכימיים ותרמיים על מרקם, אכות מיקרוביאלית וחיי מדף של תמר לח
Related place Rehovot (Israel)-place of publication
Publisher רחובות : [מוציא לאור לא ידוע]
Creation Date תשס"ב 2001
Notes כולל ביבליוגרפיה.
עבודת גמר (מ.א.)--האוניברסיטה העברית בירושלים, תשס"ב 2001
נוספו שער ותקציר באנגלית.
Extent [4], 71, [5] דפים : איורים (חלקם צבעוניים), דיאגרמות צבעוניות
30 ס"מ.
Language Hebrew
National Library system number 990036006890205171

תנאי השימוש:

Prohibition of copying

It may be prohibited to copy and use of the item for purposes of reproduction, publication, distribution, public performance, broadcasting, dissemination via the internet or by any other means, and creating a derivative work of the item (for example, translation, modification or adaptation) in any form or by any means, including digital or analog media, without prior agreement of the copyright owner and/or the owner of the collection.

To check the use of an item, please complete the Inquiry for Copyright form.

Additional information: The item may be subject to copyright and/or terms of agreement.

If you believe that there is an error in the information above, or in case of any concern of copyright infringement in connection with this item, contact us using the Inquiry for Copyright form.

MARC RECORDS

Have more information? Found a mistake?