Israel, land der Gegensaetze : Gedanken und Meditationen zu Bildern / Immanuel Jacobs.
Immanuel Jacobs
ספרגלויה מחולקת ובה הדפס רשת מתצלום שחור לבן של פינת זכרון בתוך מוזיאון "מרתף השואה" אשר בהר ציון, ירושלים. בתצלום נראים נרות זכרון וטליתות מוכתמות התלויות על קירות האבן. במרכז התצלום: שלט שבכותרתו נכתב: "אני מאמין באמונה שלמה שתהיה תחית המתים [...]". על הגלויה לא צויינו שם הצלם או תאריך הצילום. ככל הנראה, התצלום המקורי נעשה בשנות החמישים של המאה העשרים. בגב הגלויה צויין כי היא מסדרת "פוטונה - Photona" הגלויה לא היתה בשימוש. היא הופקה על ידי חברת פלפוט (Palphot, Herzlia) בישראל, קרוב לוודאי בשנות החמישים או בראשית שנות השישים של המאה העשרים.;מרתף השואה בהר ציון, ירושלים: אתר היזכרון המרכזי לשואה בשנותיה הראשונות של המדינה.
כותר |
הר ציון - ירושלים: במרתף השואה |
---|---|
כותרים נוספים |
Mt. Zion - Jerusalem: In the Celler of Horror [picture] |
שנה |
ca. 1950-1965 |
הערות |
File Record גלויות "פלפוט" מס' 1775. |
סוגה |
Print |
היקף החומר |
1 postcard : b&w 100 X 146 mm.. |
מתוך |
אוסף הגלויות |
שפה |
פריט ללא תוכן מילולי |
סימול |
TM 8* 489.4 |
רמת התיאור |
File Record |
הערת שפה |
עברית |
מספר מערכת |
990037047800205171 |
קרדיטים |
אוסף התצלומים, הספרייה הלאומית |
בכל שימוש יש לציין את מקור הפריט בנוסח הבא:
אוסף התצלומים, הספרייה הלאומית
תנאי השימוש:
הנך רשאי/ת להשתמש בפריט באופן חופשי לכל מטרה וללא מגבלות כלשהן. פריט זה שייך לנחלת הכלל (Public Domain) ואינו כפוף לזכויות יוצרים במדינת ישראל.
נבקשך לציין כי הפריט הוא מאוסף הספרייה הלאומית וכן את שם בעל האוסף הרשום במידע המפורט על הפריט בקטלוג הספרייה.
שים לב כי כללי זכויות יוצרים עשויים להשתנות ממדינה למדינה ולכן אם ברצונך לעשות שימוש בפריט מחוץ למדינת ישראל עליך לברר מהם כללי זכויות יוצרים על פי הדין החל באותה מדינה.
למידע נוסף על שירות בירור מצב זכויות היוצרים ותנאי השימוש בפריטים מאוספי הספרייה לחץ כאן.
אם לדעתך נפלה טעות בנתונים המוצגים לעיל או שקיים חשש להפרת זכות יוצרים בפריט, אנא פנה/י אלינו באמצעות דואר אלקטרוני לכתובת: [email protected]
יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?