חזרה לתוצאות החיפוש

Flavor and nutritional content of table grapes

להגדלת הטקסט להקטנת הטקסט
  • עבודת מחקר
כותר Flavor and nutritional content of table grapes : the effects of gibberellin, CPPU and girdling, a whole cluster analysis / Submitted by: Danning Zhou.
כותרים נוספים טעם ותכולה תזונתית של ענבי מאכל באשכול השלם : השפעת ג'יברלין, CPPU‏ וחיגור / מאת דנניג זוי.
מקום קשור Rehovot (Israel)-place of publication
שנה 2015
הערות Includes bibliographical references (pages 44-51).
M.Sc., Hebrew University of Jerusalem 2015.
Abstract also in Hebrew.
סוגה Academic theses
היקף החומר 66 pages
30 cm.
שפה אנגלית
מספר מערכת 990038877080205171

תנאי השימוש:

איסור העתקה

יתכן שאסור להעתיק את הפריט ולהשתמש בו עבור פרסום, הפצה, ביצוע פומבי, שידור, העמדה לרשות הציבור באינטרנט או באמצעים אחרים, עשיית יצירה נגזרת של הפריט (למשל, תרגום, שינוי היצירה או עיבודה), בכל צורה ואמצעי, לרבות אלקטרוני או מכני, ללא הסכמה מראש מבעל זכות היוצרים ומבעל האוסף.

לבירור אפשרות שימוש בפריט, יש למלא טופס בקשה לבירור זכויות יוצרים

מידע נוסף: הפריט עשוי להיות כפוף לזכויות יוצרים ו/או לתנאי הסכם.

אם לדעתך נפלה טעות בנתונים המוצגים לעיל או שקיים חשש להפרת זכות יוצרים בפריט, אנא פנה/י אלינו באמצעות טופס בקשה לבירור זכויות יוצרים

תצוגת MARC
תגיות

יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?