الجبهة هي العنوان - دعوة لاجتماع شعبي

להגדלת הטקסט להקטנת הטקסט
  • כרזה
  • שמירה
    שמור
כותר الجبهة هي العنوان - دعوة لاجتماع شعبي.
שנה 1988
סימול במוסד בעלים ועדת היוזמה הדרוזית הערבית
لجنة المبادرة العربية الدرزية
The Arab Druze Initiative Committee
מקום נוסף 10/05/1988
מתוך המקור נמצא ב:ועדת היוזמה הדרוזית הערבית
המקור נמצא ב:لجنة المبادرة العربية الدرزية
המקור נמצא ב:The Arab Druze Initiative Committee
שפה ערבית
קרדיטים ועדת היוזמה הדרוזית הערבית
מספר מערכת 997003494880405171

בכל שימוש יש לציין את מקור הפריט בנוסח הבא:

ועדת היוזמה הדרוזית הערבית

תנאי השימוש:

שימוש הוגן
הפריט כפוף לזכויות יוצרים. הנך רשאי לעשות כל שימוש בפריט שמותר על פי חוק. העתקה, פרסום, הנגשה באינטרנט, ביצוע פומבי, תרגום או עיבוד של הפריט עשויים לחייב קבלת רישיון מבעל זכויות היוצרים. 
חובה להעניק קרדיט ליוצר/ים בכל שימוש בפריט.
אין לפנות לספרייה הלאומית לקבלת רישיון לשימוש בפריט. הספרייה הלאומית איננה בעלת זכויות היוצרים בפריט ואינה רשאית לתת רישיון לשימוש בפריט. יש לפנות לבעל זכויות היוצרים בכל בקשה לרישיון שימוש.
הנגשת הפריט לציבור על ידי הספרייה הלאומית נעשית על סמך עיקרון השימוש ההוגן כהגדרתו בסעיף 19 לחוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007. 
על המשתמש לבדוק האם קיימות מגבלות חוקיות נוספות על השימוש בפריט: חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007, חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981, חוק איסור לשון הרע, תשכ"ה-1965 ודינים נוספים. 
המידע בדבר מצב זכויות היוצרים נמסר למשתמשים לצורכי מידע בלבד ואינו מהווה ייעוץ משפטי. המשתמש נושא באחריות מלאה לכל שימוש בפריט. המשתמש לא יהיה רשאי להעלות טענה או תביעה כנגד הספרייה הלאומית.

תצוגת MARC
الجبهة هي العنوان - دعوة لاجتماع شعبي – הספרייה הלאומית

יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?