[Tzedakah Gedolah] [Charity Coupon]

להגדלת הטקסט להקטנת הטקסט
  • כרזה
  • שמירה
    שמור
כותר [Tzedakah Gedolah] [Charity Coupon].
יוצרים נוספים Gross, William L ,(current owner)
שנה 1920
סימול במוסד בעלים גרוס, ויליאם ל.
Gross, William L.
מקום נוסף 1920
מתוך המקור נמצא ב:גרוס, ויליאם ל.
המקור נמצא ב:Gross, William L.
שפה עברית
קרדיטים ביל גרוס
מספר מערכת 997003177540405171

בכל שימוש יש לציין את מקור הפריט בנוסח הבא:

ביל גרוס

תנאי השימוש:

שימוש הוגן
הפריט כפוף לזכויות יוצרים. הנך רשאי לעשות כל שימוש בפריט שמותר על פי חוק. העתקה, פרסום, הנגשה באינטרנט, ביצוע פומבי, תרגום או עיבוד של הפריט עשויים לחייב קבלת רישיון מבעל זכויות היוצרים. 
חובה להעניק קרדיט ליוצר/ים בכל שימוש בפריט.
אין לפנות לספרייה הלאומית לקבלת רישיון לשימוש בפריט. הספרייה הלאומית איננה בעלת זכויות היוצרים בפריט ואינה רשאית לתת רישיון לשימוש בפריט. יש לפנות לבעל זכויות היוצרים בכל בקשה לרישיון שימוש.
הנגשת הפריט לציבור על ידי הספרייה הלאומית נעשית על סמך עיקרון השימוש ההוגן כהגדרתו בסעיף 19 לחוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007. 
על המשתמש לבדוק האם קיימות מגבלות חוקיות נוספות על השימוש בפריט: חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007, חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981, חוק איסור לשון הרע, תשכ"ה-1965 ודינים נוספים. 
המידע בדבר מצב זכויות היוצרים נמסר למשתמשים לצורכי מידע בלבד ואינו מהווה ייעוץ משפטי. המשתמש נושא באחריות מלאה לכל שימוש בפריט. המשתמש לא יהיה רשאי להעלות טענה או תביעה כנגד הספרייה הלאומית.

תצוגת MARC
[Tzedakah Gedolah] [Charity Coupon] – הספרייה הלאומית

יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?