רצח ! עוד צעד בדרך המוריד את הישוב שאולה. מחאה על רצח כדיה מזרחי, מיעאל שנל

להגדלת הטקסט להקטנת הטקסט
  • כרזה
  • שמירה
    שמור
כותר רצח ! עוד צעד בדרך המוריד את הישוב שאולה. מחאה על רצח כדיה מזרחי, מיעאל שנל.
יוצרים נוספים דפוס קואופרטיבי אחווה (ירושלים) בית דפוס
שנה 1947
סימול במוסד בעלים מכון ז'בוטינסקי בישראל
Jabotinsky Institute in Israel
מקום נוסף 1947
מתוך המקור נמצא ב:מכון ז'בוטינסקי בישראל
המקור נמצא ב:Jabotinsky Institute in Israel
שפה עברית
קרדיטים מכון ז'בוטינסקי
מספר מערכת 997003322110405171

בכל שימוש יש לציין את מקור הפריט בנוסח הבא:

מכון ז'בוטינסקי

תנאי השימוש:

שימוש הוגן
הפריט כפוף לזכויות יוצרים. הנך רשאי לעשות כל שימוש בפריט שמותר על פי חוק. העתקה, פרסום, הנגשה באינטרנט, ביצוע פומבי, תרגום או עיבוד של הפריט עשויים לחייב קבלת רישיון מבעל זכויות היוצרים. 
חובה להעניק קרדיט ליוצר/ים בכל שימוש בפריט.
אין לפנות לספרייה הלאומית לקבלת רישיון לשימוש בפריט. הספרייה הלאומית איננה בעלת זכויות היוצרים בפריט ואינה רשאית לתת רישיון לשימוש בפריט. יש לפנות לבעל זכויות היוצרים בכל בקשה לרישיון שימוש.
הנגשת הפריט לציבור על ידי הספרייה הלאומית נעשית על סמך עיקרון השימוש ההוגן כהגדרתו בסעיף 19 לחוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007. 
על המשתמש לבדוק האם קיימות מגבלות חוקיות נוספות על השימוש בפריט: חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007, חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981, חוק איסור לשון הרע, תשכ"ה-1965 ודינים נוספים. 
המידע בדבר מצב זכויות היוצרים נמסר למשתמשים לצורכי מידע בלבד ואינו מהווה ייעוץ משפטי. המשתמש נושא באחריות מלאה לכל שימוש בפריט. המשתמש לא יהיה רשאי להעלות טענה או תביעה כנגד הספרייה הלאומית.

תצוגת MARC
רצח ! עוד צעד בדרך המוריד את הישוב שאולה. מחאה על רצח כדיה מזרחי, מיעאל שנל – הספרייה הלאומית

יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?