סדרת אירועים

דברי ימי מטבח

סדרת מפגשים על תרבות האוכל המקומית

מזון והרגלי אכילה הם חלק בלתי נפרד מהגדרת הזהות שלנו ומהתרבות הישראלית. אבל כיצד צמח והתעצב המטבח הישראלי הצעיר? איך הפכו דווקא שניצל, סביח וחומוס למנות דגל? ואילו מנות מככבות בתפריט המסעדה המוקדם ביותר שנשמר בארכיון הספרייה הלאומית? אתם מוזמנים להצטרף למסע בנבכי תרבות האוכל המקומית, בהנחייתה של רונית ורד, עיתונאית ("הארץ") וחוקרת אוכל. בתום כל מפגש תוגש טעימה של מנה בהשראת נושא המפגש, מבית "אל"ף אוכל". דצמבר עד אפריל, ימי רביעי אחת לחודש, 19:00. עלות כל מפגש: 60 ₪
צילום: דור קדמי