כלנית בעמק הגרוטאות / רבקה בן דוד.
בן דוד, רבקה מחבר מאייר
ספר"נולדתי "אחרת". "שונה". הרגשתי את זה דרך התייחסות הסביבה "הרגילה" אליה הוטלתי (גן, בית ספר) ובמיוחד דרך התייחסות בני משפחתי. איש לא הסביר לי מהי השונות הזו ולא ידעתי עליה אלא את עובדת קיומה. רק בעשור האחרון, משעלה בידי לקשור את קצוות חיי, הבנתי שנולדתי אוטיסטית. אמנם בצד הפחות קשה של הסקאלה, אבל גם שם חיכה לי אתגר רציני. ... זה סיפור על תהליך ארוך של התפכחות, הבנה והשלמה. על כוחן של מוסיקה, יצירה, קרבה. סיפור עם תפנית מפתיע, שמסיטה את הגורל ממסלולו, סוחפת אותי אל מערבולת לא פשוטה, אך גם פולטת אותי לבסוף אל חוף מבטחים. זה סיפור על נחישות ואומץ, על כמיהה לאין קץ ועל התעקשות לחיות וליצור, גם כשזה נראה כמעט בלתי אפשרי. הספר מלווה בציוריי." -- אתר אינדיבוק.
כותר |
כלנית בעמק הגרוטאות / רבקה בן דוד. |
---|---|
מקום קשור |
Israel-place of publication |
מוציא לאור |
[ישראל] : [רבקה בן דוד] |
מפיץ |
אינדיבוק. |
שנה |
[2018] |
היקף החומר |
1 מקור מקוון (84 עמודים) : איורים. |
שפה |
עברית |
מספר מערכת בספרייה הלאומית |
990044321430205171 |
תנאי השימוש:
יתכן שאסור להעתיק את הפריט ולהשתמש בו עבור פרסום, הפצה, ביצוע פומבי, שידור, העמדה לרשות הציבור באינטרנט או באמצעים אחרים, עשיית יצירה נגזרת של הפריט (למשל, תרגום, שינוי היצירה או עיבודה), בכל צורה ואמצעי, לרבות אלקטרוני או מכני, ללא הסכמה מראש מבעל זכות היוצרים ומבעל האוסף.
לבירור אפשרות שימוש בפריט, אנא מלא/י טופס בקשה לבירור זכויות יוצרים
מידע נוסף:
הפריט נמסר לספרייה הלאומית בהתאם לחוק הספרים (חובת מסירה וציון הפרטים), תשס"א-2000, והוא עשוי להיות כפוף לזכויות יוצרים.
אם לדעתך נפלה טעות בנתונים המוצגים לעיל או שקיים חשש להפרת זכות יוצרים בפריט, אנא פנה/י אלינו באמצעות טופס בקשה לבירור זכויות יוצרים
יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?