הגמל ודבשתו / [ר. קיפלינג].
קיפלינג, רדירד, 1865-1936
ספר"כשהלכנו להם, לנה לא חייכה. גם לא אחרי גלידה. לנה מסתירה סוד. היא קצת פוחדת מהים. מה יעזור ללנה להתגבר על הפחד? אולי דולפינים? אולי משהו מתיז ונוצץ, כמו בת ים אמיתית? אבל איך בכלל מוצאים בת ים? ואיך משחקים איתה כשהיא סוף סוף מגיעה? בת ים במיוחד בשבילך הוא ספר על ידידות אמיצה ועל כוחו של הדמיון לשנות מציאות." -- כריכה אחורית.
כותר |
בת ים במיוחד בשבילך / מאת: מגי הצ'ינגס אירה: שריל אורסיני מאנגלית: עטרה אופק ניקוד ועריכת לשון: שמאי ברקו. |
---|---|
כותרים נוספים |
Mermaid! Hebrew |
מקום קשור |
Petah Tikva (Israel)-place of publication |
מחברים/ יוצרים נוספים |
אורסיני, שריל (מאייר) |
מוציא לאור |
פתח תקווה : תכלת |
שנה |
2019 |
הערות |
מנוקד. |
תיאור |
31 עמודים לא ממוספרים : איורים צבעוניים 29 ס"מ. |
שפה |
עברית |
שנת זכויות יוצרים |
©2019 |
מספר מערכת |
990052768510205171 |
קישורים |
תמונה קדמית תמונה אחורית |
תנאי השימוש:
הפריט עשוי להיות כפוף לזכויות יוצרים ו/או לתנאי הסכם. חל איסור על העתקה, פרסום, הפצה, ביצוע פומבי, שידור, העמדה לרשות הציבור באינטרנט או באמצעים אחרים, עשיית יצירה נגזרת של הפריט (למשל, תרגום, שינוי היצירה או עיבודה), בכל צורה ואמצעי, לרבות אלקטרוני או מכני, ללא הסכמה מראש מבעל זכות היוצרים ומבעל האוסף.
תנאי השימוש אינם מונעים שימוש בפריט למטרות המותרות על פי חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007, כגון: שימוש הוגן בפריט. בכל מקרה חובה לציין את שם/שמות היוצר/ים ואת שמו של בעל האוסף בעת השימוש בפריט וחל איסור על פגיעה בכבודו או בשמו של היוצר באמצעות סילוף או שינוי של היצירה.
אם ברצונך לעשות בפריט שימוש מחוץ למדינת ישראל, עליך לברר מהם השימושים המותרים על פי הדין החל באותה מדינה שכן כללי זכויות יוצרים עשויים להשתנות ממדינה.
למידע נוסף על שירות בירור מצב זכויות היוצרים ותנאי השימוש בפריטים מאוספי הספרייה לחץ כאן.
אם לדעתך נפלה טעות בנתונים המוצגים לעיל או שקיים חשש להפרת זכות יוצרים בפריט, אנא פנה/י אלינו באמצעות דואר אלקטרוני לכתובת: copyright@nli.org.il
יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?