חזרה לתוצאות החיפוש

כותר Ich selbst, auch ich tanze : die Gedichte / Hannah Arendt.
מהדורה 2. Auflage.
מחברים/ יוצרים נוספים Lühe, Irmela von der, 1947-
מוציא לאור München : Piper
שנה 2015
הערות Part "Über Hannah Arendts Gedichte" written by Irmela von der Lühe.
Includes bibliographical references.
תיאור 157 pages
20 cm.
תקציר/הערה Lühe, Irmela von der, 1947- Über Hannah Arendts Gedichte
לוהה, אימלה פון דר, 1947-
שפה גרמנית
שנת זכויות יוצרים ©2015
מזהה ISBN9783492057165
ISBN3492057160
מספר מערכת 990039414010205171
תצוגת MARC

יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?