חזרה לתוצאות החיפוש

כותר Ich selbst, auch ich tanze : die Gedichte / Hannah Arendt.
מהדורה 2. Auflage.
מחברים/ יוצרים נוספים Lühe, Irmela von der, 1947-
מוציא לאור München : Piper
שנה 2015
הערות Part "Über Hannah Arendts Gedichte" written by Irmela von der Lühe.
Includes bibliographical references.
תיאור 157 pages
20 cm.
תקציר/הערה Lühe, Irmela von der, 1947- Über Hannah Arendts Gedichte
לוהה, אימלה פון דר, 1947-
שפה גרמנית
שנת זכויות יוצרים ©2015
מזהה ISBN9783492057165
ISBN3492057160
מספר מערכת 990039414010205171

תנאי השימוש:

הפריט עשוי להיות כפוף לזכויות יוצרים ו/או לתנאי הסכם. חל איסור על העתקה, פרסום, הפצה, ביצוע פומבי, שידור, העמדה לרשות הציבור באינטרנט או באמצעים אחרים, עשיית יצירה נגזרת של הפריט (למשל, תרגום, שינוי היצירה או עיבודה), בכל צורה ואמצעי, לרבות אלקטרוני או מכני, ללא הסכמה מראש מבעל זכות היוצרים ומבעל האוסף. 

תנאי השימוש אינם מונעים שימוש בפריט למטרות המותרות על פי חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007, כגון: שימוש הוגן בפריט. בכל מקרה חובה לציין את שם/שמות היוצר/ים ואת שמו של בעל האוסף בעת השימוש בפריט וחל איסור על פגיעה בכבודו או בשמו של היוצר באמצעות סילוף או שינוי של היצירה.

אם ברצונך לעשות בפריט שימוש מחוץ למדינת ישראל, עליך לברר מהם השימושים המותרים על פי הדין החל באותה מדינה שכן כללי זכויות יוצרים עשויים להשתנות ממדינה.

למידע נוסף על שירות בירור מצב זכויות היוצרים ותנאי השימוש בפריטים מאוספי הספרייה לחץ כאן.

אם לדעתך נפלה טעות בנתונים המוצגים לעיל או שקיים חשש להפרת זכות יוצרים בפריט, אנא פנה/י אלינו באמצעות דואר אלקטרוני לכתובת: copyright@nli.org.il

תצוגת MARC

יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?